Pentru a oferi cea mai bună experienta pe website-ul nostru, folosim cookies.
Ai optiunea sa accept sau sa refuzi.

despre editia 2

Tehnologie Si Internet

Explorati ultimele evolutii in domeniul tehnologiei si internetului, mergand dincolo de superficial pentru a descoperi inovatiile care schimba modul in care traim, lucram si interactionam. Descoperiti noile frontiere ale internetului si cum acestea influenteaza societatea moderna.

Transport electric

Aflati despre revolutia transportului electric care transforma mobilitatea urbana si globala. Discutam despre ultimele tendinte, inovatii si perspectivele viitorului transportului eco-eficient.

Energii regenerabile

Patrundeti in lumea energiilor regenerabile si descoperiti cum sursele de energie curata si durabila redefinesc matrixul energetic global, contribuind la o planeta mai verde si mai sustenabila.

ConstrucTii durabile Si inteligente

In acest segment, analizam cum constructiile durabile si inteligente redefinesc arhitectura urbana, promovand eficienta energetica si reducand impactul asupra mediului inconjurator.

TendinTe In medicinA

Aflati despre ultimele tendinte si inovatii in medicina. De la terapii personalizate pana la tehnologii avansate, exploram cum aceste descoperiri imbunatatesc diagnosticarea si tratamentul bolilor.

Business Si tehnologie

In era digitala, business-ul si tehnologia sunt mai interconectate ca niciodata. Discutam despre cum tehnologia schimba fata afacerilor si despre strategiile ce pot fi adoptate pentru a prospera in noua economie.

Comunitate dincolo de X.0

Exploram ideea unei comunitati care transcende limitele tehnologiei, concentrându-ne pe inovatiile care promoveaza conectivitatea, colaborarea si coeziunea sociala in era post-digitala.

CuriosITy Summit editia 1

28 Septembrie 09:00 - 18:30 AULA MAGNA UPB BUCURESTI

Our keynote speakers and workshop leaders will provide thought-provoking insights and practical guidance on how to develop and deploy AI systems that are responsible, transparent, and aligned with human values.

galerie foto
CURIOSITY SUMMIT EDITIA 2